Final Mazeret Sınavı Başvurularının 21 Haziran 2022 Salı günü gün sonuna kadar (23:59) ekteki dilekçenin doldurularak eki ile birlikte öğrenci işleri biriminize veya subu uzantılı (kullaniciadi@subu.edu.tr) mail adresinizden (denizcilikmyo@subu.edu.tr) adresine yapılması gerekmektedir.

Dilekçelerin işleme alınabilmesi için dilekçelerin eksiksiz olarak doldurulup eki ile birlikte imzalandıktan sonra tek sayfa halinde  (pdf formatında) belirtilen adrese mail atılması ve öğrenci işleri birimine ulaştırılması gerekmektedir.

Final Mazeret Sınavı Dilekçeleri 22 Haziran 2022 Çarşamba günü değerlendirilecektir.

Final Mazeret Sınavı Programları 23 Haziran 22 Perşembe günü Saat: 16:00 da web sayfamızdan ilan edilecektir.

Final Mazeret Sınavı Tarihleri: 27 - 28 Haziran 22 (Pazartesi - Salı) tarihleri arasında yapılacaktır.