2021-2022 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Yüksekokulumuz'a 2 (iki) kişilik Kısmi Zamanlı Öğrenci kontenjanı tahsis edilmiştir.

1.Çalıştırılacak öğrenciler normal öğrencilik süresini doldurmamış olmalıdır. Öğrencilerin not ortalamasının en az "2,00" olması gerekmektedir.
2.Öğrenciler başvurularını İdari Birimlerin Geçici İnsan Kaynağı için (SKS.KZÖ.FR.02/A ve B) tablosu ile yapacaktır.
3.Asil Listede yer alan tüm öğrencilerin işe başlatılabilmesi için, Ziraat Bankası’ndan kendi adlarına bir IBAN numarası çıktısı alarak SKS Daire Başkanlığına bizzat başvurmaları ve öğrenci belgesi, Sabıka Kaydı birlikte gelerek burada SGK Giriş kayıtlarının yapılarak “Sözleşme” imzalaması gerekmektedir.

SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRILMASI İÇİN

DÜZENLENMESİ GEREKEN TABLOLARA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR

(Tüm Tablolar “AÇIKLAMA” Kısmında Yer Alan Bilgilere Göre Düzenlenecektir).

SIRA NO

DÜZENLENECEK TABLOLAR

AÇIKLAMA

1

SUBÜ Rektörlüğü Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Duyurusu

(SKS.KZÖ.FR.01)

Öğrencinin çalıştırılacağı birim tarafından hazırlanacak ve ilgili birimdeki “Duyuru Panoları” veya birimin “Web Sayfası” aracılığıyla (yasal zorunluluk olarak) ilan edilecektir. (En az 5 mesai günü süresince panoda/web sitesinde kalacaktır).

2

SUBÜ Kısmi Zamanlı Çalışacak Öğrenci Başvuru Formu (SKS.KZÖ.FR.02/A)

Bu Form, başvuru yapan öğrenci tarafından bizzat doldurulup imzalanacak ve ilgili birime teslim edilecektir.

3

SUBÜ Rektörlüğü Kısmi Zamanlı Çalıştırılacak Öğrenci Değerlendirme Formu (SKS.KZÖ.FR.02/B-C-D)

(02/A’nın Arka Yüzü) Tablonun “A” bölümü altında yer alan bilgiler öğrenci tarafından doldurulacak, “B”, “C” ve “D”nin bir kısmı öğrenci ve sonrasında “Değerlendirme Komisyonu” üyeleri tarafından doldurulup imzalanacaktır.